Party Tent Hubo

Published Jun 19, 22
7 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Camping Durbuy Tent

Bedankt en tot ziens Toppie Naam Datum: 27-05-2014 Voor ons trouwen een grote alu hal gehuuurd inclusief vloer en inrichting. Alles perfect geregeld. Heel erg leuke en vriendelijke mannen die de tent kwamen opbouwen en afbreken. Al met al een hele goede ervaring en een dag waar we met plezier op terug krijken Naam Datum: 25-05-2014 Voor onze kunstmarkt hebben wij 7 tenten gehuurd.

Gemotiveerd en klantvriendelijk. tarp tent. Naam Datum: 24-05-2014 prima tent en vloer! en prima service! Naam Datum: 18-05-2014 Hartelijk dank, Partytent2rent voor de prima service die jullie geleverd hebben. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Naam A. Pieterman Datum: 26-04-2014 Voor een veertigjarige verjaardagsfeest 2 lampen stringen gehuurd en mobiele tap + fusten bier gehuurd.

Netjes op tijd en biertje smaakte uitstekend, biertjeeeee was lekker koud (sailcloth tent hufen). Volgende dag alles weer opgehaald incl. De glazen. Ik kan alleen maar zeggen perfect geregeld allemaal ik zal zeker weer een beroep op jullie doen. Naam M. de Lange Datum: 23-04-2014 Partytent2rent heeft goed werk gedaan om de sfeer van het huwelijksfeest van onze zoon mede gezellig en sfeervol te maken.

In één woord, fantastisch! Twee 5x10 tenten waren groot genoeg om alle mensen te kunnen ontvangen. En heerlijk aangenaam door de houten vloer en heaters. mx24 tent. Mooie bierbanken, sta-tafels en verlichting. En de rode loper maakte het plaatje helemaal compleet. Judith en medewerkers, hartelijk dank voor de geleverde service. Helemaal top! Naam Jantje van Weerden Datum: 28-12-2013 Beste Judith en medewerkers,Dank voor jullie snelle actie, inzet, flexibiliteit en enthousiasme. sailcloth tent.Naam Datum: 05-11-2013 Afgelopen zondag 3 november vierden wij de inwijding en naamgeving van onze ark - tent huren trouwfeest. Voor deze gelegenheid huurden wij vlak van te voren een feesttent van 12 bij 6 m. Het bleef tot het laatste moment spannend of de tent kon worden opgezet vanwege de harde wind. gelukkig bleek de wind geen spelbreker en hadden we een fantastisch feest.

Tent In Boom

Ondanks de buiige wind is alles goed blijven staan. Nomaals dank Naam Datum: 22-10-2013 Voor onze open dag op 5 oktober 2 mega partytenten gehuurd - bungalow tent. Een enorme klus om op te zetten, maar zelfs bij harde wind draaien jullie daar je hand niet voor om. Goede service en prettig contact.

Zeker iets voor een volgend feest. Echt een aanrader. Naam Datum: 15-10-2013 OP 8 oktoberjl. gebruik gemaakt van de service van partytent2rent - tent frozen. We hadden mede dankzij jullie tenten een mooie uitstraling op de opening van ons project. Ook prijstechnisch zijn jullie een goede keuze. Heel erg bedankt voor de service.

Prima service en kwaliteit! En geen probleem om op het laatst de offerte nog aan te passen (motorcycle tent). Bedankt! Naam Datum: 30-09-2013 Wij hebben een aantal tenten gehuurd voor tijdens de Tocht om de Noord. Daar kwamen de mensen onze Ol Grait tegen. Is allemaal prima verlopen met de tenten! Zo snel als de mannen de tenten klaar hadden, was ons niet gelukt.

Ik ga nooit meer zelf een partytent opzetten! Voor die prijs die jullie hanteren hoeft dat ook echt niet meer. Hartstikke bedankt voor de samenwerking. Naam Datum: 24-09-2013 16 augustus jl. gebruik gemaakt van de service van partytent2rent en eigenlijk moet het SERVICE zijn. alles piekfijn voor elkaar. We hadden mede dankzij jullie tenten een professionele uitstraling op ons evenement op de brink in zuidlaren.

Flexibel, professioneel, maar ook persoonlijk en zeker niet duur. Nogmaals bedankt en tot een volgende order. Vriendelijke groet,Rowdy Veen Naam Datum: 19-09-2013 Vorige week prima tuinfeest gehad, beetje regen maar door de grote party tent, mooie verlichting, en verdere inrichting van Partytent2rent was het voor allee vrienden en familie een perfecte avond.

Bubble Tent BelgiëNaam Datum: 18-09-2013 HALLO JUDITH, WIJ WILLEN JULLIE EVEN BEDANKEN VOOR DE FIJNE SAMENWERKING OM VOOR MIJN MAN EN ONZE ZOON ZIJN 18e VERJAARDAG EEN GEWELDIG FEEST TE GEVEN. gewichten tent. MEDE DOOR DE TENT, DE BAR EN HET MEEDENKEN IS HET EEN GROOT SUCCES GEWORDEN. ALS WIJ WEER ZOIETS DOEN DENKEN WIJ ZEKER AAN JULLIE, EN ONZE VRIENDEN EN FAMILIE OOK.Het vlees smaakte heerlijk (dankzij de kok). Bij een eventueel volgend feestje zullen graag weer gebruik maken van Partytent2 rent. Naam Datum: 29-08-2013 Alweer een tijdje geleden de bbq-trailer gehuurd, super apparaat met super service! Naam Datum: 26-08-2013 24 augustus "ons Landgoedweekend" voor de 5de keer (met de tent naar de ardennen). Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Partytent2Rent.

Iedereen mag weten wie mede verantwoordelijk is - zwembad tent zelf maken. Naam fam. sweers Datum: 19-08-2013 Ons 12 1/2 jarige trouwfeest gegeven en met onder andere de goede service van Partytent2rent is het helemaal goed verlopen! Prima geregeld Naam Datum: 14-08-2013 Afgelopen zondag een tuinfeest gehad met partytenten van partytent2rent. Dus ook tijdens de regen lekker droog gebleven.

5 jaar! Naam Datum: 06-07-2013 Afgelopen 22 juni voor het eerst een partytent bij ons dorpsfeest geplaatst. 10x4. Voor herhaling vatbaar. En dank zij de soepele wijze van optreden van Judith kon de tent meteen in het dorp blijven voor een ander feest in het dorp het weekend daarna Naam Datum: 06-07-2013 Beste Judith en medewerkers,Onze zoon ging op 5 juli trouwen vanuit ons huis in Eelde.

a. 3 partytenten bij jullie gehuurd. De tenten en spullen die we hebben gehuurd waren in goede staat en hebben mede onze openingsdag tot een groot succes gemaakt. Erg veel dank voor de goede service en zorgen en we zullen in toekomst vast vaker jullie hulp inschakelen!! Nogmaals dank namens H.C.

Grizzly Outdoor Tent

Bij Partytent2rent. nl direct een keurige offerte en alles is uitstekend conform afspraak gebracht en gehaald! Mede dankzij jullie hadden wij een fantastiche BBQ! Naam Datum: 26-06-2013 Beste mensen van Partytent 2 Rent! Op 21 Juni zijn wij getrouwd! We hadden de Starshade tent gehuurd met complete inrichting en vloer.

Datum: 24-06-2013 Op zaterdag 15 juni jl voor het tweede jaar gebruik gemaakt van de diensten van Partytent2Rent. Wij willen Judith en haar team en Eric van Tropiqua Catering en zijn team hartelijk danken dat mede door hen het weer een zeer geslaagde Feederlines Family Focus Day is geweest!! Naam Vereniging Volkstuinen Tuinwijck te Groningen Datum: 17-06-2013 Bedankt Judith voor alle goede zorg, Wij van de Vereniging Volkstuinen Tuinwijck te Groningen, Waren zeer content met levering van gehuurde goederen en met het opzetten van de tent met vloer op 24 mei 2013, ook het afbreken van de buitentent is prima verlopen en het ophalen van de geleverde goederen op maandag 27 mei 2013, wij kunnen jullie aanbevelen.

Erg fijn! Voor het volgende feest, weet ik waar ik mijn spullen ga halen! Naam Datum: 02-06-2013 Dit weekend vierde ik mijn 50-ste verjaardag - lounge tent. Met de tent, vloer, statafels en koelkast van Partytent2Rent werd het een onvergetelijk feest. Alles werd vrijdagochtend al geleverd, zodat we ruim tijd hadden om alles op te zetten voor het feest op zaterdagavond, en zondagmiddag weer keurig afgehaald.

Via Partytent2rent een aantal spullen gehuurd waaronder een tent, biertafel en verlichting. safari tent. Alles werd volgens afspraak geleverd en zelfs geplaatst en ook weer afgebroken. Prima mannen die vlot werken die ons werk uit handen namen. Kortom een geslaagd feest dankzij de prima services van dit bedrijf. Complimenten en bedankt! Naam Datum: 23-05-2013 We hadden voor maandag 20-05-2013 een tent gehuurd van 10 bij 5.

Een klantgericht bedrijf is het - tent 4x6. Mijn dank is groot. Familie Mamutovski Naam Datum: 22-05-2013 Gezien de (weers)omstandigheden op het laatste moment allerlei zaken als vlonderplaten heaters koeling etc moeten regelen. Vriendelijk te woord gestaan en bij aankomst locatie volgende dag, stond alles al gereed. Top geregeld en perfecte service. Complimenten Naam Annemarieke Lindemulder Datum: 17-05-2013 11 mei heb ik mijn vijftigste verjaardag gevierd.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Dj Op Bruiloft

Published Aug 12, 23
10 min read