Professionele Tent Kopen

Published Jun 16, 22
7 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Checklist Kamperen Tent

Een bruiloft kost flink wat geld, maar er zijn gelukkig ook manieren om te besparen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 11 tips om de kosten van jullie bruiloft tent te verlagen? Tip 1. Begin op tijd met het zoeken van een bruiloft tent Geef op tijd aan wanneer jullie een bruiloft tent willen huren (redwood tent).

Huren jullie op het laatste moment een bruiloft tent, dan is de kans groot dat de gekozen tent niet meer beschikbaar is. rooftop tent decathlon. Dit betekent dat jullie een andere tent moeten huren die waarschijnlijk in een hogere prijsklasse ligt. Als de gekozen tent nog wel beschikbaar is, moeten er vanwege de haast misschien extra kosten gemaakt worden om de tent voor te bereiden en op te bouwen.

Zeker wanneer jullie in het hoogseizoen trouwen, is het belangrijk om al een aantal maanden tevoren een reservering te maken. Tip 2. Hoeveel ruimte hebben jullie nodig? Hoeveel gasten worden er uitgenodigd? 50, 100 of 150? Bereken hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt. Vaak heb je minder ruimte nodig dan je denkt en groter hoeft niet altijd beter te zijn.

Vraag voor de ruimte die je werkelijk nodig hebt een offerte aan. Valt de prijs mee? Dan is het altijd mogelijk om de tent groter te maken in geval van twijfel. Daarnaast heb je bepaalde bruiloft tenten met vaste maten, zoals pagodetenten. Van deze tenten heb je er vaak meerdere nodig om zo een groter overdekt oppervlakte te creëren. camping car tent.

Verder lezen: De voor- en nadelen van buiten trouwen in een tent Tip 3. Maak de tent niet te breed en houd een standaard zijhoogte aan De tent breder maken? Als jullie de kosten laag willen houden is dit niet verstandig. Hoe breder een tent wordt, hoe groter en zwaarder het materiaal.

10 Persoons TentZorg ervoor dat de tent vierkant is of dat hij bij voorkeur langer is dan dat hij breed is. Wijk daarnaast niet van de standaard zijhoogte af. Zo houden jullie de prijs van de tent laag. Tip 4. Tentvloer laten plaatsen of eruit laten? Tentvloeren zijn erg kostbaar. Zoek daarom een locatie uit waar een tentvloer niet nodig is.

Is dit op de locatie niet mogelijk is? Dan moet de tent verzwaard worden met betonblokken. Dit brengt een meerprijs met zich mee (middeleeuwse tent). Een tentvloer is dan wel aantrekkelijker. Het is goedkoper en daarnaast heb je een mooie en stevige vloer in de bruiloft tent. Als jullie toch voor een tentvloer gaan, bespreek dan met de tentenverhuurder welke tentvloer het voordeligst is om te laten plaatsen.

Kies voor een locatie met een vlakke ondergrond Om de bruiloft tent goed te kunnen plaatsen, kies je een locatie uit waar de ondergrond vlak is en waar verankering mogelijk is - decathlon tent 2 personen. Dit bespaart geld! Een tent waterpas maken op een ongelijke ondergrond brengt namelijk aardig wat kosten met zich mee.

Laat de tent niet aansluiten op een pand Als je geld wilt besparen op de bruiloft tent, dan moet je er niet voor kiezen om de tent aan te sluiten op een bestaand pand. Dit is namelijk erg aan de prijs, omdat hiervoor speciale aanpassingen nodig zijn - sailcloth tent hufen. Willen jullie toch de bruiloft tent aansluiten op een bestaand gebouw? Dan is het verstandig om de tentenverhuurder van tevoren naar deze aanpassingen te laten kijken op de locatie.

Tip 7. Kies niet voor een doorzichtige tent maar ga voor de standaard optie Zorg ervoor dat jullie een standaard tent uitkiezen. Meestal heb je de keuze uit verschillende zijwanden, daken­ en gevelzeilen. Houd de tent zo simpel mogelijk, dit scheelt jullie namelijk veel geld (emoji tent). Het is altijd mogelijk om de tent naar eigen smaak in te richten en te decoreren, dit is goedkoper dan een tent die helemaal aan jullie wensen moet worden aangepast.

Car Roof Tent

Heel erg leuk en mooi al die kleuren, maar kies altijd voor wit. Een andere kleur brengt meestal extra kosten met zich mee. Tip 8. Laat deuren achterwege Om met de deur in de bruiloft tent te vallen, extra deuren zijn zeer prijzig! Ga na hoeveel deuren er noodzakelijk zijn. tent kooen.

Vraag de tentenverhuurder hoeveel dit er zijn en kijk of dit voldoende is voor jullie bruiloft. Tip 9. Je hebt baat bij het beheren van de thermostaat Een bruiloft tent heeft vrijwel altijd verwarming nodig. Zeker als de bruiloft op een koude dag plaatsvindt - vango tent. Jullie willen natuurlijk wel dat de gasten er warmpjes en comfortabel bij zitten.Zet de verwarming gewoon uit als de tent warm genoeg is. Als er veel gasten zijn, blijft de warmte meestal hangen. Vraag de medewerkers op de bruiloft om de deuren gesloten te houden, zodat de warmte niet naar buiten glipt. Bij voorbereidingen in de tent, bijvoorbeeld tijdens het decoreren en inrichten, is het helemaal niet nodig om de verwarming aan te zetten.

Houd een oogje in het zeil Meestal zijn trouwfeesten de uitbundigste feesten. En dat is logisch, de liefde moet uitgebreid gevierd worden! Maar houd een oogje in het zeil. Probeer te voorkomen dat de bruiloft tent erg vies wordt of kapot gaat. Houd die ene vriend of vriendin in de gaten, die net iets te diep in het glaasje heeft gekeken.

Ben je zuinig op de tent, dan ben je ook zuinig op je portemonnee. Daarnaast moeten jullie bij het decoreren van de tent geen gebruik maken van duct tape of crêpepapier. lidl tipi tent. Duct tape laat lijmresten achter, wat moeilijk te verwijderen is. Crêpepapier is helemaal gevaarlijk, omdat dit papier kleurstof bevat dat in de tentmaterialen trekt.

Bubble Garden Tent

Toch gebeurd? Dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht (evenement tent). Tip 11. Bespaar op de transportkosten Zoek een tentenverhuurbedrijf dat niet ver van de locatie gevestigd is. Het tentenverhuurbedrijf hoeft dan niet vele kilometers te rijden met de tentmaterialen. Zo besparen jullie op de transportkosten. Zorg ook dat de locatie goed bereikbaar is voor de tentenverhuurder.

Ben je van plan een tent te huren? Bij ons vind je snel het tent verhuurbedrijf wat bij jou past - tent decathlon 3 personen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tent bij jou in de buurt, of op een voor jou geschikte locatie. Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid om verschillende tentverhuurbedrijven met elkaar te vergelijken.

Huur voor elk evenement een ander soort tent: Organiseert u een bedrijfsfeest, festival, bruiloft, of een ander feest of evenement en bent u op zoek naar een tentverhuur bedrijf waar u een tent kunt huren? Dan is het handig om een aantal dingen te weten. Er zijn verschillende soorten en maten tenten met ieder een eigen stijl.

Je houdt je gasten beschut tegen alle weersomstandigheden en je houdt geluid binnen de tent. Organiseer je een evenement op een groot terrein? Kies er dan voor om een van de verschillende types feesttenten te huren. Wil je een tent huren voor beschutting, maar wil je geen muren? Kies dan voor een partytent of de luxe van een mooie stertent.Heb je de tent nodig voor een evenement met een groot aantal bezoekers of gasten? Ga dan bijvoorbeeld voor de huur van een spantent of alutent. Je kunt een tent huren voor een dag, een heel weekend of zelfs alleen maar een paar uur, mogelijkheden te over. Bij de grote tentenverhuur zoals spantenten, pagodetenten en stertenten zit de opbouw van de tent vaak bij de prijs inbegrepen.

Verlichting Tent

Belangrijk om te weten als je een tent huurt: Je kunt ervoor kiezen om alleen een tent te huren, maar overweeg ook de andere mogelijkheden die bij het huren van een tent komen kijken. De tentverhuur bedrijven hebben verschillende mogelijkheden. Als het feest of evenement plaatsvindt in een wat grotere tent, kan het handig zijn om tentverwarming te huren.Het kan ook handig zijn om vlonders of kunststof vloeren te huren voor op de grond. Bij de grotere tenten zitten deze vloeren soms automatisch inbegrepen. In andere gevallen kun je er zelf voor kiezen om deze er los bij te huren. tent huren ardennen. Vlonders en kunststof vloeren zijn ideaal als het feest of evenement op een natuurlijke ondergrond plaatsvindt.

Een vloer vormt een mooie dansvloer in je gehuurde tent. Een geschikte tent huren Ben je op zoek naar een geschikte tent met een goede prijs kwaliteitsverhouding, kijk dan bij ons aanbod aan verhuurders en vind jouw tent. Met vindt je altijd een verhuurder bij jou in de buurt. Ga je een tent huren, dan kan je bij ons kiezen uit verschillende verhuurbedrijven met een ruim aanbod.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Dj Op Bruiloft

Published Aug 12, 23
10 min read