Stripster - Stripper Huren  thumbnail

Stripster - Stripper Huren

Published Mar 07, 22
10 min read

Stripper West-vlaanderen

Bel +32 477 13 63 90 voor een  Stripper huren

Alhoewel met Stripper Game, werkt geen van beide. Direct houden ze niet van, ze weten dat ze mooi zijn (sommige dan). Indirect heeft geen nut want ze zijn direct met jou in wat ze willen, geld voor een lapdance of een drankje. Strippers versieren is uitgevonden (denk ik) als eerste gebruikt en door meester versierder Erik von Markovik aka Mystery, afkomstig van Hired-Gun Game.

Hired-Gun Game is dus vrouwen versieren die aan het werk zijn. Alhoewel strippers zijn toch wel een graadje moeilijker en ook anders - Stripster Leuven. Hired-Gun Game is zeer populair in Amerika omdat er ten eerste ook veel mooie vrouwen zijn, en ten tweede, de Stripclubs daar zijn gigantisch ! En er werken veel bloedmooie vrouwen…Net zoals Game (vrouwen versieren) in het algemeen moet je het vaak gedaan hebben om het goed te kunnen begrijpen.

Strippers zijn natuurlijk ook vrouwen, en vaak kunnen ze heel erg mooi zijn, zo zie je maar altijd in films dat een aantal van de meest bloedmooie strippers zijn. Het zijn ook vrouwen met emoties, gevoelens, geschiedenis, persoonlijkheid, in’t kort, het zijn ook mensen, het zijn ook vrouwen die zeer versierbaar zijn ! En hoe cool zou het nou zijn als je met een bloedmooie stripper mee naar huis kan ? Zonder geld uit te geven ! En je verbreid je horizon nog’s met de type vrouwen die je kan versieren, hoe meer types en soorten Game je voor open staat, hoe meer vrouwen tot jou beschikking (Stripper Huren - Stripper huren).

Ze zult heel erg lief en aardig voor je zijn, ze zult je vragen als je een lapdance wilt. Alles wat ze doet is puur om geld ! Tuurlijk gaat ze je aardig vinden, in die club ben je haar beste vriend, dit natuurlijk als je genoeg geld hebt. Ze zullen je vragen om drankjes, cocktails vooral.

Ze ziet jou als een klant, meer niet. Ze werkt voor jou zodra jij een tientje of meer aan haar geeft voor een lapdance. In principe, haar ‘’mindstate’’ is dus, werk werk werk. Kan je nagaan hoe hetvoelt om de hele nacht vriendelijk te blijven voor viezerikken die ook de hele nacht naar je zitten te staren en op je zitten te geilen.

Strippers werk is zwaar, ze kunnen hun lol erin vinden, maar het is en blijft… Werk ! Wat is er nodig ? Je moet er goed uitzien, en hier komt ‘’peacocking’’ goed van toepassing. (1 van mijn lievelings theoriën) Peacocking is een kledingstuk of voorwerp die je kan dragen dat leuk is en opvalt, het kan van alles zijn.

En je wilt er natuurlijk scdhoon uitzien, nagels kort, haar gedaan, fris of lekker ruiken met een goeie parfum, geschoren of gestijdle snor en of baard(je), en eigenlijk 1 van de meest (of dé)belangrijkste aspect van je kledingstijl…. Schoenen ! Schoenen zeggen veel over een man, nette schoenen betekent dat je goed voorjezelf zorgt, en dus ook goed voor haar kan zorgen.

Stripster

Een beetje geld, maar niet voor haar…Maximaal 20 euro voor jezelf, dit is genoeg voor entree en 1 á 2 drankjes voor jezelf. NIKS kan jou dag ruineren ! Je hebt de beste dag van je leven en je nodigt haar uit om samen met jou fantastier te voelen, er komen zoveel sagarijnen langs in die club en ze zult het zeer op prijs stellen waneer jij kan laten zien dat je leuk en spontaan bent.

En zodra ze je zien denken ze -> € ! En strippers, gaan niet naar bed met klanten, dus wat je ook doet, betaal NIET voor een lapdance en koop haar GEEN drankjes, het KAN wel, er is een specifieke manier hoe, dat leg ik later uit. Maar voor nu, je wilt ervoor zorgen dat zejou niet als klant ziet en dat kan op een aantal manieren - Stripper Brussel.~ Strippers benaderen jou meestal als eerst, want ze willen werken.

Gewoon een simpel ‘’Hi, ik ben [naam]’’ is al genoeg, en voor een nog effectiever ‘’frame-busting’’ begin je een gesprekalsof je er al midden in zit, je ziet haar aan komen lopen en voordat zij wat tegen jou zegt, zeg jij; ‘’Weetje, ik vind het hier zo cool, de muziek, de club, ik geniet er nu al van, wat is je naam ?’’ Waar je voor wilt zorgen is dat zij in JOU frame terecht komt, zodra jij in haar ‘’verkoop’’ frame zit, is het heel lastig om eruit te komen, of je komt er niet uit en ben je de verleidings proces kwijt.~ Strippers hebben een vaste programma die ze hebben, de vragen die ze aan jou stellen en de gesprek met jou voeren hebben ze al duizenden keren gedaan, waarschijnlijk net nog een paar keer voordat je de club binnenkwam.

Vragen zoals; Waarkom je vandaan ? Hoelang werk je hier nu al ? Waarom doe je dit ? Hoelang bestaat deze club ? Hoe oud ben je ? zijn vrij saaie vragen en houd de conversatie niet boeiend. Wat heb je altijd willen worden als klein kind ? Wat is het verste dat je ooit gerezen hebt ? Naar welk land zou je het liefst heen willen gaan ? Waar is iets dat je veel passie voor hebt ? Wat is het meest romantische dat een man ooit voor je heeft gedaan ? (killer) Als iemand met een toverstok jou kon geven wat je altijd al wilde hebben, wat zoudat zijn ? Deze vragen wekken haar interesse en fantasie, en het maakt jij ook interesant, iemand die ze dan graag wilt zien buiten de club.

Maar wat de meeste mannen niet begrijpen is precies dat, het is je baan, je werk, het is werk om hun goed te laten voelen. Voor hun ishet een fantasie trip en voor jou is het brood verdienen.’’ Met deze verhaal laat je zien dat je begrijpt wat zij aan het doen is.

Je isoleert haar, neemt haar even weg van alles om een gesprek met haar te voeren. Je blijft niet lang, dus kan je voor haar nummer gaan. En wat jij vooral wilt laten zien is dat jij anders bent dan andere mannen, bijzonder, cool, spontaan en begrip voor haar werk. Stripper Brussel.

Het volgende verhaal werkt ook goed, en deze kan je overal in de conversatie in gooien; ‘’Weetje, soms voel ik me net eenvampier…Want waneer de zon ondergaat, ga ik naar buiten, en waneer de zonweer opkomt, kruip ik weer in m’n grot…’’ Deze verhaal demonstreert dat ook jij een nachtwezen bent en haar leven begrijpt.

Stripacts

Strippers hebben ook artiesten namen, ze gebruiken NOOIT hun eigen naam wegens veiligheids en privé redenen. Dus wat je kunt vragen om een betere connectie op te bouwen is; ”Heb je ook zo een grappig daners naampje ?” Ze zegt dan bijvoorbeeld, Mercedes (ik noem maar wat), dan kan je vervolgen met;”Oke, en je echte naam ?” Dit laat ook zien dat je haar aanziet voor een echte vrouw, voor wie zij echt is als persoon.

Ik zelf ben van beroep een danser, dus waneer ze aan mij vraagt wat ik voor werk doe, zeg ik dat ik een danser ben en dat we praktisch collega’s zijn. Dit bouwt een connectie op dat wij iets in gemeen hebben, en ik zie wat zij doet als een kunstvorm, niet als een, geilmaak dans (ookal is het wel zo).

Oh dat is een stripper dus ze is dom en doet alles voor geld. Nee. Noem haar eerder danseres, of een betere, exotische danseres. Ik vraag ook soms; ‘’Hoelang ben je nu al exotisch danseres ?’’ Het gaat ook niet zo zeer om het antwoord, maar eerder wat ik haar noem, ik hebrespect voor haar, dus zult ze dat ook aan mij tonen.

Maar met een stripper is het best lastig om te zien want het is haar werk om IOI’s aan jou te tonen, ze houd je voor de gek zodat jij geld aan haar kan spenderen. Dus hoe merk je dan dat ze écht interesse in jou toont, voor wie je bent andersdan een klant.

Deze komt uit de oertijd, waneer vrouwtjes (mens)apen luizen hadden gingen ze krabben en dat was een indicatie voor’t mannetje om naar haar toe te gaan en haar te verzorgen. Deze indicatie is dus bijgebleven in de biologische bedrading van de vrouw. En waneer ze zich dan aangetrokken voelt tot een man, zult ze zichzelf, onbewust,krabben - Stripster - Stripper huren.

Als ze dat niet heeft maar wel haar lippen breed en haar tanden laat zien, dan is’t nep. (Geld voor mannen zowel als vrouwen in’t algemeen) En als ze je toch om die lapdance vragen, kun je het de eerste keer negeren en gelijk met een ander onderwerp komen, en daarmee in verder gaan.

Ken je die standbeelden op de Dam ? Zo verdien ik m’n geld. (Mooie Stripper Huren Of Striptease Bestellen?) (Vrouwelijke stripper).’’ Dit zeg je natuurlijk als grapje, strippers daten geen dakloze. Een speels antwoord werkt altijd goed, zoals; ‘’Ik heb net mijn penis latenverwijderen, en de hechtingen gaan echt pijn doen waneer je er bovenop rijdt.’’ Voor de nummer gaan Waneer je haar isoleert en rustig met haar ergens zit, kun je met het volgende verhaal komen; ‘’Ik ga ervandoor want ik spreek nog met wat vrienden af hierna, weetje… Jij bent best een cool persoon, laten wenummers uitwisselen en dan gaan we iets knetter geks doen !’’ Zij zal dan vragen; ‘’Zoals wat ?’’ Jij antwoord met;‘’Bungee Jumpen, paintballen, motorcross rijden, sky-diven… Noem maar op !’’ Onthoud dat strippers adrenaline junkies zijn, ze doen graag dingen die ze een geven ! En je laat zien dat je ook prettig gestoord bent, en anders, en dat vinden ze cool.

Stripster Limburg - Stripper Huren

Mag ik je nummer ? Is een gegarandeerd . Laten we nummers uitwisselen. Betekend dat jullie dat ook gaan doen. Het beste is eigenlijk om gelijk diezelfde avond met haar af te spreken. Dit kan je doen met het volgende; ‘’Oke, laten we zeggen dat als je rond 4 uur klaar bent met werken, dat ik dan denk ik nog in de buurt ben, laten we na het werk wat te eten gaan halen of ergens een drankje te gaan doen om deze avond mooi af te sluiten, je hebt hard gewerkt en dus heb je het verdiend.

Als jullie wel na het werk afspreken is het volgende stap bij jou thuis ! Je hebt een stripper versierd… Take Care, *Kleine side-note: Dit is best wel wat gevorderd informatie, ik raad aan voordat je Stripper Game daardwerkelijk gaat oefenen, om eerst veel aan lichaamstaal, oogcontact, stemgeluid/tonen en aan het overbrengen van verhalen te werken.

Moeilijk is het niet, het is alleen anders.

De striptease act bestaat o. a. uit dans, teasing, humor en een lapdance. De shows zijn nooit ordinair, maar zorgen wel voor een kwartier vol entertainment. Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier. Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Stripster Antwerpen. Klik hier. Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier. Werkgebied strippers Showtime Agency Je kunt ons boeken in één van de volgende steden: Wil je één van onze strippers huren in een andere stad? Neem dan contact op door te bellen naar +316 50 444 111 zodat wij de mogelijkheden met je kunnen doornemen - stripper Antwerpen.

Latest Posts

Carport Aan Huis Bouwen

Published May 17, 24
2 min read

Holle Welfsels Jaren 60

Published Mar 25, 24
2 min read

Auto Roest

Published Feb 21, 24
4 min read